Schoonmaak Onderhoud Nederland
Uw zekerheid van perfect schoon

Glasbewassing

Traditioneel


Schone ramen geven niet alleen een schone en frisse uitstraling, ook zorgt u voor het behoud van uw woning en/of bedrijfspand.

Onder traditioneel verstaan we wassen met behulp van ladders of gevellift. Wij nemen standaard bij de glasbewassing ook de kozijnen af. Indien er hoger  gewerkt moet worden dan de Arbo voorschrijft worden er hoogwerkers of het telescoop systeem ingezet.Telescoop (puur water)


Hoe werkt telescoop bewassing

Het osmosewater zit in een tank waaraan een pomp is bevestigd. Deze pompt het water via een haspel naar de telescoopsteel. De telescoopsteel is voorzien van een borstel waarmee het oppervlak wordt schoongeborsteld en tegelijkertijd wordt de vervuiling weggespoeld met osmosewater. Vervolgens wordt het oppervlak nat achtergelaten, droogtrekken is niet nodig omdat in het water geen enkele vorm van verontreiniging zit en het oppervlak vanzelf schoon opdroogt. Met een maximale hoogte van 15 meter is dit een goed en voordelig alternatief.


Traditioneel m.b.v Hoogwerkers


Ieder gebouw heeft kenmerkende eigenschappen die bepalend zijn voor het kiezen van de glazenwassers methode. Schoonmaak Onderhoud Nederland maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief goede materialen en de modernste hoogwerkers met een maximale hoogte van 36 meter om ieder project veilig en vakkundig uit te voeren, ook die ramen die moeilijk bereikbaar zijn ontkomen niet aan ons. Dankzij een efficiënte reiniging frequentie, bent u verzekerd van het beste resultaat tegen de laagste kosten.
Opbellen
E-mail
Info